Prelistavanje

Prelistavamo zajedno najinteresantnije teme

Lifestyle

Zašto je All on 4 najbolje rešenje za vaš savršen osmeh? Evo šta nudi Srbija!

Naši stomatolozi su vrhunski stručnjaci koji svoje tehnike izvode po dosta nižim cenama pa smo kao zemlja postali interesantni i prepoznati kao važan centar u dentalnom turizmu.

Postoje velike prednosti zbog kojih mnogi odlaze zadovoljni iz naše zemlje, a jedna od najpopularnijih metoda je i All on 4 tehnika za nadoknadu većeg broja nedostajućih zuba, 12 u jednoj vilici, trajno, uz pomoć samo četiri implantata.

Mnogi pacijenti ne poznaju ovu tehniku, ne znaju prednosti, ali i šta sve nudi naša zemlja pa mogu da brzo, lako i kvalitetno reše stomatološke probleme. Ovo su samo neke od prednosti.

–      Metod je trajan način zamene svih zuba u vilici

Zubni implantati su najsavršeniji način da se menja ne dostajući zub zato što se imitira prirodna konstrukcija zuba, od korena do vrha. Ipak, kada u vilici nedostaje veći broj zuba ili svi, ova tehnika bi oduzela veliku količinu novca i vremena kada bi se postavljao implantat za svaki zub.

All on 4 je dobio naziv od samog načina na koji nadoknađuje zube jer popunjava celu vilicu sa samo 4 implantata koji drže konstrukciju. To je revolucionaran način nadoknade i idealan za sve one kojima nedostaju svi zubi u vilici jer za samo 2 dolaska mogu dobiti novi zubni niz.

–      All on 4 – cena u Srbiji je znatno pristupačnija

Naše stomatološke usluge su među najjeftinijima u Evropi, pa kada je u pitanju All on 4 cena Srbija donosi mogućnost ugradnje jedne vilice za 4.500 – 5.000€ što je neuporedivo niže od konkurentnih zemalja.

Za ovaj iznos se dobijaju sve usluge pripremnih radova, postupak ugradnje implantata, kontrole i postavljanje privremenih i definitivnih rešenja veštačkih krunica, njih 12.

Ugradnja implantata je jedan od najsloženijih postupaka, ali naši stručnjaci su se ispraksirali i mogu da se organizuju tako da za samo 2 posete Beogradu promenite izgled svojih zuba.

Naime, turisti iz inostranstva prikupljaju svu dokumentaciju i dolaze u našu zemlju na pregled, vađenje zuba koji su za to predviđeni i ugradnju 4 titanijumska šrafa u vilicu.

Odmah dobijaju i privremene krunice koje su tu da omoguće normalno funkcionisanje vilice sve do trajnog postavljanja.

Nakon 3 meseca pacijent se vraća na definitivnu kontrolu i ugradnju konačnih krunica na ugrađene šrafove. To je više nego složen posao koji u inostranstvu košta između 15.000-18.000€.

Zbog toga All on 4 cena u Srbiji i jeste više nego povoljna u odnosu na inostranstvo.

–      Ugradnja kod vrhunskih stručnjaka

Iako je cena nekoliko puta niža, u Srbiji usluge pružaju vrhunski stručnjaci koji u savršenim uslovima vrše intervencije. Zato i postižu odlične rezultate i čuveni su i u svetu. Klinike su opremljene za sve postupke, a koriste se i najsavremeniji materijali.

Mnoge su prepoznale značaj dentalnih turista pa imaju i svoje apartmane za boravak i vreme provedeno pod nadzorom lekara za ovaj i druge intervencije.

Pored All on 4, poznati smo i po drugih tehnikama – ugradnja implantata, All on 6, ortodontski radovi, „hollywood smile“, krunice… I sve su urađene prema svetskim standardima uz nižu cenu. Zato i jesmo popularni i traženi.