Prelistavanje

Prelistavamo zajedno najinteresantnije teme

Saveti

Saveti za odabir muške garderobe tokom letnjeg perioda

U odnosu na žene čija je građa slabija, muskulatura muškarca je razvijenija i time snažnija, samim tim odabir garderobe tokom leta je teži izbor za muškarce. Muškarci vole ležernu garderobu u kojoj se osećaju ugodno, udobno i krajnje prijatno. Tokom leta temperaturni uslovi dovode do čestog znojenja što može usloviti neprijatnost, naročito ukoliko je nošenje sintetičkih materijala u pitanju. Nošenje kraće garderobe koja je najčešće od pamuka ili lana, učiniće muškom polu prijatnost tokom vrelih dana. Tokom letnjeg odmora na moru, pripremite lagane stvari i obavezan aksesoar za kupanje od materijala koji se lagano suši.

Opredelite se za lagani muški šorc za kupanje

Tokom letnjeg odmora na moru, neophodno je odabrati muški šorc za kupanje ili kupaće gaće u kojima je plivanje opuštenije. Ukoliko vodite računa o svom zdravlju, uvek možete odabrati rezervi šorc za kupanje, koji ćete nakon izlaska iz vode zameniti suvim. Kupaće gaće su nešto uži izbor komotan za plivanje i sportske aktivnosti na vodi.

Muški šorc za kupanje obično se proizvodi kao ležerna ili slim varijanta, pri čemu odabir zavisi od građe muškarca i aktivnosti u moru. Ukoliko ipak nemate pravo rešenje za odabir najboljeg modela, posetite sportske radnje u kojima su istaknute ponude najprodavanijih modela. Boju i krajnji dezen birate prema sopstvenom ukusu, pri čemu jednobojni modeli sa oznakom sportskog proizvođača pripadaju najudobnijim komadima za kupanje.

Odabir muške majice prati konstituciju tela

Saveti za odabir muške garderobe tokom letnjeg perioda (1)

Tokom odabira bilo koje garderobe za muškarce pa i majica, krajnji izbor može biti teži ukoliko postoji više raznovrsnih modela. Muška majica kao i sva druga garderobe, mora biti komotna, udobna i dopadljiva na osnovu kreiranog stila. Zavisno od vođenog stila odevanja uvek možete odabrati mušku majicu okruglov ili V izraza.

Muška majica je sportskog tipa sa izuzetkom kombinovanja užih modela uz sako. Opisanim stilom ističe se elegancija sportskog tipa, koja se može poneti u gotovo svim gozbenim prilikama. Ukoliko niste ljubitelj nošenja potkošulja dužih rukava, uvek možete poneti majicu od različitog materijala.

Skladan izgled muškarci postižu nošenjem užih modela majica, pri čemu se ističe gornja regija leđa kao najrazvijenija muskulatura muškarca. Što se tiče odabri boja, sledite izbor na osnovu

drugih delova garderobe, pri čemu se majice poput košulja uklapaju uz boju cipela odnosno patika ili kaiša ukoliko se nose uz sako.

Najbolje rešenje za mušku garderobu je odabir pamuka

Pamučni materijali su po strukturi mekane forme prirodnog porekla uz dobre osobine apsorpcije tokom znojenja. Pamuk se odlikuje laganim unutrašnjim slojem, koji savršeno prijanja uz muško telo, čineći poseban osećaj topline i udobnosti.

U odnosu na sintetičke materijale koji se lakše habaju, troše i tanje, pamučna garderobe je boljeg i dugotrajnijeg kvaliteta. Pamuk se lakše prebojava uz postojanost boja nakon čestog pranja, pri čemu se kao savet dodaje korišćenje blažeg praška i omekšivača.

Pamučna garderobe je laganija za nošenje, naročito za muškarce kojima tokom leta znojne žlezde luče više hormona. Neophodno je lagano prijanjanje i disanje celokupne kože, koja pamuk prihvata bez dodatnih alergijskih reakcija. Ukoliko se ipak odlučite za odabir drugih tipova materijala, sledite udobnost koja je presudna za dalje nošenje.