Prelistavanje

Prelistavamo zajedno najinteresantnije teme

Lifestyle

Gde su najbolji provodi u Beogradu?

Evropljani, ali i oni dalje od Evrope, neretko slušaju o posebnosti beogradskih noći. Muzički festivali privlače jako veliki broj gostiju iz sveta, ali je za sve to zadužen u stvari beogradski noćni život, jer je on sam kroz godine dao garanciju da noć u srpskom provodu ne može da bude nikako loša. Ako niste probali, onda morate, a ako ne verujete…pa, verovatno i ne postoji osoba koja u ovo ne veruje, jer su dokazi svuda.

Beograd je poseban po mnogo čemu, dok je u toku dana grad istorije i modernog, ali i odmora i uživanja, noć je rezervisana za jaka svetla, najlepše ljude i neverovatnu energiju. Gde izaći u Beogradu, gde pronaći najbolje provode, pitanje je na koje dajemo odgovore bez ikakvog problema.

Beogradski splavovi su pod brojem jedan

Pod brojem jedan, pa do broja sto i jedan, uvek će biti beogradski splavovi. Smešteni na rekama, duž Save uglavnom, kada govorimo o vrelim noćima i provodima do jutra, splavovi predstavljaju srž beogradskog noćnog života. Ovo je nešto što bi zasigurno mnogi evropski i svetski gradovi poželeli da imaju, međutim, opet ne bi bilo isto. Od gostoprimstva, preko srdačnosti svih prisutnih, do izgleda i enterijera samih splavova, a onda i muzike, raznovrsnosti koja se nudi, sve to utiče na pozitivan imidž koji srpska prestonica ima kod mlađih ljudi koji dolaze iz svih krajeva sveta. I činjenica je da na koji god splav naiđete neće pogrešiti, jer svuda je provod odličan, ali na svoj način.

River splav – institucija dobre zabave

Ako tražite malo đuskanja i dobre žurke, koje nikada nije dovoljno, River splav ne smete da zaobiđete. Ovde ćete osetiti najbolju pozitivnu energiju, videti najlepše mlade ljude, igrati do zore i upoznati puno ljudi. Jer svaki izlazak ustvari i karakteriše mnogo novih poznanstava, a posebno novih, letnjih ljubavi.

Splav River je već jako dugo sinonim za letnje provode i sinonim za splavove uopšte. Iako je lokacijski malo izmešten, pa se poslednjih nekoliko godina nalazi na samom Ušću, njegova popularnost i dobar provod se nisu promenili nimalo, osim što su se poboljšali i postali još popularniji. Možda niste u životu čuli za određene splavove, ali za River splav sigurno jeste, pa čak i ako niste klaber i ljubitelj izlazaka, a to je u stvari najbolji pokazatelj zašto je ovo mesto koje je dobro posetiti i čiji je vajb dobro osetiti. O svemu drugom posle jednog izlaska nije potrebno ni govoriti. I ako sasvim slučajno završite na Riveru, uživaćete u live nastup-u estradnih zvezda, koji nećete tako lako zaboraviti.

Lokalni barovi i kafići

Brojna mesta dobre zabave i kvalitetnog noćnog provoda u Beogradu su uglavnom jako dobro poznata. O njima pišu svetski mediji, pa nije potrebno ni govoriti dalje, kao što je to baš slučaj sa River splavom. Međutim, neotkriveni biseri, ali i biseri koji najčešće ne žele da se otkriju, jesu i u određenim krajevima Beograda, gde predstavljaju mesta za „lokalce“. To su često manji barovi, kafići, omanje kafane, koje redovno imaju veoma dobre, neverovatno pozitivne svirke, noći za izlaske, pa kada odnekuda čujete muziku i pesmu, nemojte tako lako da zaobiđete, gvirnite gde vas to sluh vodi. Nadamo se da ste radoznali.