Prelistavanje

Prelistavamo zajedno najinteresantnije teme

Lifestyle

Dečije torte za devojčice

Svaka mala ili velika devojčica za svoj poseban dan zaslužuje veličanstvenu tortu u njenom stilu. Nije važno da li je u pitanju krštenje, rođendanska proslava ili diplomiranje – trenuci za pamćenje će biti slađi uz kvalitetan i ukusan desert. Proslava će biti dugo upamćena i gosti će biti oduševljeni. Ispunite želju svojoj princezi i poklonite joj najlepšu tortu koju će joj sa zadovoljstvom i puno ljubavi spremiti profesionalni tim.

Pravo na vrata Vašeg doma, igraonice ili svečane sale proslavu stići će predivna kreacija savršenog ukusa i Vašoj devojčici izmamiti osmeh na lice. Na Vama je da odaberete dizajn, boje i ukrase, a mi ćemo svaki detalj savršeno uklopiti i stvoriti umetničko delo na tacni kome je teško odoleti.

PAŽLJIVO ORGANIZUJTE SPECIJALAN DAN VAŠE DEVOJČICE

Poznato je da devojčice vode računa o detaljima, pa se potrudite da im pomognete da svoju proslavu organizuju baš onako kako su zamislile. Njihov idealan dan ne može da prođe bez pažljivo odabrane dekoracije, odabrane muzičke liste, formirane liste gostiju i bogatog jelovnika.

Kada je hrana u pitanju, nema sumnje da je najveći fokus upravo na torti, koja treba da ukrašava sto ali i svakog osvoji ukusom i aromom. Umesto da se mučite sami kod kuće i utrošite dragoceno vreme na pravljenje torte, znate i sami da konačan rezultat neće biti kao što ste očekivali – pogotovo ako niste stručni u kuhinji i pripremi deserta.

Slobodno se javite profesionalcima, a oni će priskočiti u pomoć i realizovati svaku Vašu ideju.

NEKA TORTA ISPRATI TEMU PROSLAVE

Kada je u pitanju tema proslave, sve mora biti usklađeno. To često važi za posluženje i dekoraciju, a kada je u pitanju okupljanje mlađe dece osmišljavaju se i maske i boja odeće. Da bi ispunili očekivanja Vaše devojčice, neophodno je da osmislite i tortu koja će se savršeno slagati sa okruženjem i povodom za slavlje.

Ona takođe mora u svakom smislu da odgovara ukusu Vaše princeze, zato razmislite kakve sastojke, ukrase i dodatke treba da ima njena idealna torta. Zajedno dođite do interesantne ideje, a profesionalci će svaku vašu zamisao realizovati.

Dekoracija poput leptirića, cveća, šljokica i jestivih konfeta će svakako svaki desert obogatiti i učiniti zanimljivim. Možda ćete poželeti da torta bude u obliku barbi lutke, dvorca ili bašte. 

TORTE KOJE ĆE ODUŠEVITI SVAKU DEVOJČICU

Ukus dobrih torti se može opisati jednom poznatom rečenicom: Prste da poližeš. Svaki zalogaj predstavlja pravi užitak, a sigurni smo da će i Vaša devojčica odmah nakon degustacije poželeti makar još jedno parče. Mi veoma dobro znamo šta curice vole i najviše očekuju od naših torti vezano za sastav i izgled. Čak i ako imaju neke nesvakidašnje ideje potrudite se da ih oduševite konačnim rezultatom.

Ukoliko ste videli neku tortu u časopisu ili na internetu, a želite je na proslavi svoje devojčice, pokažite sliku iste, a profesionalci za torte će odmah prionuti na posao. Kroz slatku kreaciju na tacni oživećemo bilo kojeg lika iz crtanog filma i bajke ili možda omiljenu životinju. Ispratićemo Vaš stil i napraviti perfektnu tortu koja će oduševiti i slavljenicu i goste.

ZBOG ČEGA BAŠ PROFESIONALCI ZA TORTE?

Postoji više razloga zbog kojih treba da kontaktirate profesonalan tim i naručite divnu tortu za svoju veliku ili malu princezu. Načinu izrade posvetiće mnogo pažnje, a koristiće isključivo prirodne sastojke i arome. Nudimo mnogo ukusa, mnoštvo oblika i bogatu paletu boja, a za finiš ostavljamo šlag, čokoladu i fondan. Godine iskustva, raznovrsni zahtevi i ljubav prema ovom poslu u velikoj meri nam pomažu da svoje klijente ostave bez daha svaki put kada ugledaju kreacije.

Pogledajte galerije slika koje prikazuju samo delić radova na koje su ponosni jer su mnogima doneli osmeh na lice. Tortu po želji će potpuno besplatno dostaviti na željenu adresu, bez obzira na veličinu, oblik i kilažu. Dobijate kvalitetan i svež proizvod. Ako ste možda razmišljali da za svoju devojčicu i goste poručite i sitne kolače, u ponudi su i oni po vrlo povoljnim cenama. Na Vama je samo da odaberete da li želite mrsne ili posne varijante.

TORTE KOJE SE NE ZABORAVLJAJU

Profesionalna torta će sa sigurnošću postati deo uspomena Vaše princeze, a za to će podjednako biti zaslužni dizajn i ukus. Profesionalci se se potruditi da ispune vaša očekivanja i dostave vam tortu koja će vas impresionirati i ostaviti samo pozitivne utiske.

Svaka idealna proslava mora biti organizovana na vreme, pa čak i poseban dan vaše devojčice. Zato, kontaktirajte profesionalce na vreme i poručite tortu po svojoj meri i ukusu. Spremni smo da ispunimo i posebne zahteve i da ostvarimo svaku vašu zamisao.