Prelistavanje

Prelistavamo zajedno najinteresantnije teme

Zanimljivo

Da li se isplati ulaganje u depilator? Evo šta kažu žene koje su probale

Skoro svaka žena na svetu sanja o tome da u svakom trenutku ima idealno glatke noge kao sa reklame i, na žalost, svaka žena na svetu zna da je to nemoguće. Letnji period je vreme kada intenzivno koristimo razna sredstva za uklanjanje dlačica, ne samo sa nogu, već i sa ruku, stomaka, bikini zone i leđa. Žene koje ne idu na lasersku ili depilaciju voskom kod kuće koriste razne trake, kreme, brijače ili razne aparate za uklanjanje dlačica. Aparat koji se najčešće koristi u ovu svrhu je, već godinama kod većine žena Philips depilator.

Kako radi Philips depilator?

Philips depilator, kao i svi ostali aparati ove vrste, uz pomoć velikog broja pinceta uklanja dlačice iz korena. Uklanjanje dlačica na ovaj način je mnogo efikasnije od sličnog – čupanja dlaka trakama ili voskom, jer ne oštećuje površinu kože i ne izaziva perutanje, a samim tim i ne zahteva dodatnu negu.

Kako stoji u uputstvu proizvođača, Philips depilatori iz poslenje serije imaju čak 70.000 poteza za uklanjanje dlačica u minuti što ih čini izuzetno efikasnim i depilacija je na ovaj način daleko podnošljivija jer se ista površina ne mora prelaziti po nekoliko puta.

Zbog čega se najviše kupuju depilatori ovog brenda?

Mnogo je razloga zbog kojih je Philips depilator izbor većine žena u našoj zemlji. Ukoliko se samo pogledaju forumi može se utvrditi da većina korisnica ovaj proizvod redovno koristi godinama i da ih odlično služi.

Najnoviji Philips depilator ima široku glavu što je još jedna velika prednost, jer se odjednom može izdepilirati veća površina, pa, uz onih već pomenutih 70.000 poteza u minuti ovo značajno ubrzava depilaciju. Kako su mnoge korisnice koje su već isprobale ovaj proizvod naglasile, sada im više nije potrebno da za depiliranje odvajaju po dva sata, već to mogu uraditi mnogo brže.

Još jedna velika prednost kupovine Philips depilatora je u nastavcima namenjenim za depilaciju određenih delova tela. Osim toga, uz ovaj depilator stiže i kapica za depilaciju osetljivih delova tela.

Ono što su mnoge korisnice navele kao veliku prednost je to što je ovaj uređaj na baterije i može se koristiti i pod tušem. Svi znamo da je koža mnogo mekša u toku i neposredno nakon tuširanja i da je depilacija u ovom periodu najlakša. Zbog toga je opcija za depilaciju pod tušem još jedan razlog zbog kojeg se korisnice odlučuju za najnoviji Philips depilator.

Šta je isplativije, depilacija u salonu ili kod kuće?

U celoj ovoj priči oko uklanjanja neželjenih dlačica uvek treba uzeti u obzir i finansijski aspekt. Depilacija u salonima mora da se obavlja jednom u četiri nedelje. Žene leti, a mnoge koje imaju jače malje po telu i zimi, moraju da, pored nogu, depiliraju i ruke, stomak i leđa. Sve ove stavke se posebno naplaćuju i treba izračunati koliko se godišnje izdvaja za ove tretmane.

Takođe, ukoliko se neka žena depilira u kućnim uslovima, opet ima trošak za nabavku brijača, krema ili traka. Kada se sve ovo preračuna i uporedi sa cenom Philips depilatora, može se doći do zaključka da je mnogo isplativije jednom uložiti u dobar uređaj koji će godinama raditi, nego svakog meseca odvajati novac za tretmane ili kozmetičke preparate.