KUHINjSKE ČAROLIJE Tajni sastojak dobrog sira

- |Recepti
KUHINjSKE ČAROLIJE Tajni sastojak dobrog sira
Novosti

MAJSTOR za sir Milan Stojilković ističe naše najčešće zablude o ovoj namirnici:- Sir je pre svega hrana, a ne začin kako ga mi često doživljavamo. Dobar sir može da se doručkuje, ruča i večera. Nije istina ni da goji, kaloričnije je pojesti čokoladu, tortu ili bilo koji slatkiš nego sir - jasan je sagovornik "Života plus". Najveći proizvođač sira na svetu je SAD, ali se on najviše jede u Francuskoj i Grčkoj. Kažu da mocarela ide uz sveže povrće i picu, sveži kravlji sir, bri i edamer odlično se slažu uz džem i ...

Komentari

Prognoza - Beograd

Četvrtak

23.11.2017
15°

Petak

24.11.2017
14°

Subota

25.11.2017
13°

Kursna lista

Kursna lista NBS br. za ..

ZemljaValutaKupovniProdajni

Video

Samo dok gledate biće vas strah

Dva rusa se bez zaštite penju na drugu najvišu građevinu na svetu u Šangaju. Pogledajte ovaj video od kojeg zastaje dah i videćete zašto je izuzetan