Jesenje supe i čorbe

- |Recepti
Jesenje supe i čorbe
Novosti

Bundeva začinjena pavlakom Za 4 osobe potrebno je: kilogram bundeve, glavica crnog luka, 2 krompira, 2 dl pavlake, maslinovo ulje, litar supe od povrća, 4 kriške integralnog hleba, 4 kašičice parmezana, so i biber. Bundevu oljuštite, očistite i iseckajte na kocke, propržite u šerpi sa malo ulja, posolite i pobiberite. Potom dodajte krompir iseckan na kocke i krupno narendan crni luk i dinstajte nekoliko minuta. Zatim prelijte supom i kuvajte na tihoj vatri dok bundeva i krompir ne omekšaju. Zatim propasirajte povrće, procedite ga ...

Komentari

Prognoza - Beograd

Četvrtak

23.11.2017
15°

Petak

24.11.2017
14°

Subota

25.11.2017
13°

Kursna lista

Kursna lista NBS br. za ..

ZemljaValutaKupovniProdajni

Video

Samo dok gledate biće vas strah

Dva rusa se bez zaštite penju na drugu najvišu građevinu na svetu u Šangaju. Pogledajte ovaj video od kojeg zastaje dah i videćete zašto je izuzetan